جستجو

مواد لازم برای ساخت نرده سیمانی

فهرست مطالب

ساخت نرده سیمانی

مراحل ساخت نرده سیمانی ، به نوع و کاربرد آن بستگی دارد. متریال اصلی که در ساخت نرده بتنی مورد استفاده قرار می گیرد، سیمان، پودر سنگ، مواد پلیمری، الیاف، رنگ های پودری، آب، رزین و میلگرد می باشد. از نرده بتنی بیشتر در فضاهای خارجی مانند باغچه های حیاط خانه ها، پارک ها و مانند آن ها استفاده می گردد.

 

هزینه ساخت نرده سیمانی

برای بررسی هزینه ها و قیمت ساخت نرده سیمانی لازم است به بررسی قیمت متریال و مواد اولیه به کار رفته در تولید آن بپردازیم. سیمان یا بتن اصلی ترین ماده به کار رفته در ساخت نرده سیمانی دور باغچه و سایر نرده های بتنی است. پس لازم به ذکر می باشد که هزینه ساخت نرده بتنی تا حد زیادی به کیفیت این سیمان یا بتن وابسته است. برای ساخت نرده بتنی هم می توان از سیمان سفید و هم خاکستری بهره برد. متریال سیمان در پنج تیپ دسته بندی می شود. هر کدام از این تیپ ها یک ویژگی بارز دارند که به شما در انتخاب کمک می کنند. رایج ترین تیپ سیمان مورد استفاده در ساخت نرده بتنی ، سیمان تیپ دو است.نرده

 

مواد لازم برای ساخت نرده سیمانی

 

سیمان

پیش تر درباره سیمان نیز صحبت شد، این ماده از اصلی ترین مواد لازم برای ساخت نرده سیمانی است و کیفیت نهایی محصول را همین سیمان به کار رفته در آن تضمین می کند.

پودر سنگ در ساخت نرده سیمانی

از دیگر مواد لازم برای ساخت نرده بتنی ، پودر سنگ است که نوعی حجم دهنده می باشد. انواع پودر سنگ مورد استفاده در ساخت نرده بتنی باید از سنگ های مرغوب و مناسب استفاده کرد. پودر سنگ همان طور که از نامش مشخص است از پودر سنگ معدنی به دست می آید. از جمله کاربرد های آن، تولید محصولات و فرآورده های بتنی می باشد که در همین دسته بندی ساخت نرده سیمانی نیز جای می گیرد.

خواندن  مزایای نرده های بتنی

رزین

از جمله مواد اولیه ای که در مقدار و نحوه استفاده آن در ساخت نرده سیمانی دور باغچه و سایر نرده های سیمانی باید به آن بسیار دقت داشت، رزین است. رزین به مقاومت بیشتر محصول در برابر ضربه و سایش کمک زیادی کرده و همچنین نرده بتنی را در برابر شرایط بد آب و هوایی مقاوم می سازد.

الیاف

آنچه که باعث افزایش مقاومت خمشی نرده بتنی پیش ساخته می شود، الیاف است. الیاف مورد استفاده در ساخت نرده سیمانی دور باغچه می تواند از نوع سنگی یا فولادی باشد.

رنگ های پودری

انواع رنگ های پودری همانطور که از نامشان مشخص است برای ساخت نرده بتنی در رنگ های مختلف به کار می رود. رنگ های پودری در همه طیف ها در بازار موجود می باشد. از آنجایی که ساخت نرده سیمانی بیشتر در فضاهای باز و در معرض تابش آفتاب صورت می گیرد، لازم است از رنگ های پودری استفاده شود که در برابر اشعه یووی خورشید مقاومت بالایی داشته باشند و تغییر رنگ ندهند.

میلگرد

میلگرد جهت مقاوم سازی بتن و افزایش مقاومت فشاری و کششی آن ها به کار می رود. توجه داشته باشید میلگردی که در ساخت نرده سیمانی مورد استفاده قرار می گیرد، باید کاملا استاندارد باشد و دچار زنگ زدگی یا خرابی و شکستگی و خم شدگی نباشد.

مواد پلیمری

مواد پلیمری در ساخت نرده سیمانی در کنار رزین به کار می رود. در صورت استفاده از دو در کنار یکدیگر، مقاومت چند برابری به محصول خود خواهید داد.

 

مراحل ساخت نرده سیمانی

مرحله اول: اولین مرحله استفاده از دستگاه مخلوط کن است که در آن شن و ماسه و پودر سنگ را با هم دیگر مخلوط می کنیم. این مرحله مخلوط خشک نام دارد و همه موادی که به صورت پودری در ساخت نرده بتنی مورد استفاده قرار می گیرند، در این مرحله با یکدیگر مخلوط می شوند.

خواندن  خرید نرده سیمانی پیش ساخته

مرحله دوم: در این مرحله از ساخت نرده سیمانی دور باغچه کم کم آب را وارد مخلوط کن می کنیم. ترکیب آب را مواد پودری مانند شن و ماسه، ملات سیمانی مناسبی را به وجود می آورد.

مرحله سوم: مواد پلیمری و رزینی که پیشتر به آنها اشاره شد در این مرحله به مخلوط مواد اضافه می شود. مواد رزینی و پلیمری همانطور که گفته شد، مقاومت محصول را تا حد زیادی بالا می برد.

مرحله چهارم: این مرحله، مرحله اتمام ساخت بتن است. بعد از مخلوط کردن الیاف پودری سنگ و فولاد با ملات سیمان به دست آمده، بتن مورد نیاز برای ساخت نرده سیمانی به دست می آید.

مرحله پنجم: این مرحله، مرحله قالب ریزی نام دارد. قالب های نرده بتنی که از قبل برای ساخت نرده بتنی ساخته شده بودند، با بتن مرغوب به دست آمده در کارگاه، پر شده و آماده قالب گیری می شوند. زمانی که مواد داخل قالب ها هستند، به کمک ویبراتور حباب ها و فضاهای خالی از بین رفته و بعد از ۲۴ ساعت آماده خروج از قالب هستند.

 

نکات مهم در ساخت نرده سیمانی

-مقدار مواد و همین طور کیفیت و مرغوبیت آن ها، موردی است که حتما باید هنگام ساخت نرده سیمانی در نظر داشت. حتما همه مواد باید طبق نظر کارشناسان با نسبت های مخصوصی با یکدیگر ترکیب شوند و در اضافه کردن آن ها به مخلوط کاملا دقت شده و همه مراحل طبق دستور کار پیش رود.
-قبل از ویبره کردن مخلوط داخل قالب، می توانید میلگرد ها را درون قالب جایگذاری کنید. این میلگرد ها در مقاوم کردن نرده بتنی در برابر ضربه و فشار موثر است.
-توجه داشته باشید دمای مناسب برای نگهداری قالب های نرده بتنی، ۲۵ درجه سانتی گراد است.
-مدل های مختلفی از نرده های بتنی در بازار موجود است که هر کدام برای فضاهای مختلف و کاربری های گوناگون مورد استفاده قرار می گیرد.

خواندن  دلایل محبوبیت نرده بتنی و سیمانی

 

از محصولات فروشگاه دیدن فرمایید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *