کفپوش بتنی چیست؟
کفپوش بتنی یکی از انواع کفپوش است که به دلیل ساختار مقاوم خود بیش تر در محوطه سازی مورد استفاده قرار میگیرد. از آن جایی که کفپوش بتنی از سختی قابل توجهی برخوردار است، میتواند گزینه ای مناسب برای انتخاب در مکان های پر تردد مانند پیاده رو ها و… باشد.
بتن یک ماده ترکیب شده است که از سیمان پرتلند، آب و سنگدانه(شن، ماسه یا سنگ) تشکیل شده است. هنگامی که این مواد با هم مخلوط میشوند، بتن را تشکیل میدهند که به مرور زمان سفت میشود. این یک مصالح مهم است که به طور گسترده در ساختمان ها، پل ها، جاده ها و… استفاده میشود.
مواد تشکیل دهنده کفپوش بتنی چیست؟
به طور کلی مواد تشکیل دهنده کفپوش های بتنی، شامل سیمان سیاه و سفید، سنگدانه، آب، سولفات کلسیم، آهک، چسب بتن و مقداری رنگ برای انواع رنگی آن است. کفپوش بتنی از سطوح سخت است که همچون کاشی و سرامیک به کف ساختمان نصب میشود و قابلیت جدا شدن و جابجایی ندارد.
انواع کفپوش بتنی مورد استفاده
به طور کلی باتوجه متوجه به محبوب شدن و استفاده های زیادی که از این نوع کفپوش بتن میشود، این محصول در انواع متریال مختلف و بر اساس کاربرد آن در بازار موجود میباشد. در واقع انواع کف پوش بتنی شامل موارد زیر میشود که شامل:
کف پوش پلیمری
به طور کلی انواع کف پوش پلیمری تشکیل شده از رزین اپوکسی و نیز پلی یورتان است که با ایجاد واکنش بسیار قوی بین مواد تشکیل دهنده خود یک شبکه کاملا سه بعدی یکپارچه و غیر قابل نفوذ را به وجود میآورند. در حقیقت کف پوش پلیمری نوعی بتن خود متراکم است که این تراکم از طریق فرایند استفاده از رزین سنگ مصنوعی و یا رزین پلیمری انجام میگیرد.
کف پوش واش بتن
کفپوش واش بتن همان بتن شسته ای است که در کف سازی های محوطه، پارک و… استفاده میگردد. در واقع این نوع از کفپوش بتنی یکی از انواع کفپوش بتنی است که بتن آن از ترکیب سنگدانه های رنگی و طبیعی، چسب بتن، پودر سنگ، الیاف و دیگر افزودنی بتنی بر روان کننده نوترال پلی کربوکسیلاتی بتن، در انواع ابعاد، رنگ و طرح تولید میگردد.
کفپوش بتنی پرسی
کفپوش بتنی پرسی در حقیقت یک نوع بتن است که تراکم خود را از طریق فشاری پرسی به دست میآورد و از ماسه، سیمان، سنگدانه، پودر سنگ و آب در ابعاد و طرحهای گوناگون تولید میشود.
کف پوش بتن ویبرهای
به طور کلی جهت تشکیل کف پوش ویبرهای، فشاری وجود ندارد و تراکم بتن و دیگر افزودنی های آن با دستگاه ویبراتور ایجاد میشوند. روش ساخت به این شکل میباشد که اول از همه مصالح در میکسر(مخلوط کن بتن) ترکیب میشوند، سپس به وسیله تسمه نقاله ای مجهز به ویبراتور قالب بتن های پلاستیکی طرح دار مملو از بتن، موزاییک ها را با لرزش و بر روی تسمه نقاله شکل میدهند.
موزاییک پرسی اتوماتیک
این نوع از کفپوش معمولا به معروف به موزاییک ساده ایرانی، موزاییک حیاطی و یا زیر پارکتی است. مراحل ساخت این نوع از موزاییک ها کاملا اتوماتیک بوده و از آنجا که این فرایند پیشرفته تر و مکانیزه تر است باعثمیشود، موزاییک بتنی استحکام بیشتری داشته باشد و کمتر دچار خردگی و ساییدگی شود.
مزایای استفاده از کفپوش بتنی
-دوام و ماندگاری بالا
-استحکام و مقاومت بالا
-بهره وری انرژی
-سرعت ساخت
-مقاومت در برابر رطوبت
-هزینه نگهداری
-مقاومت در برابر آتش
کاربردهای کفپوش بتنی
انبارها.
گالری ها.
گاراژها.
اتاق نشیمن های خانگی.
سرویس بهداشتی و حمام .
سالن های غذاخوری و ورزشی.
برای دکوراسیون داخلی نیز استفاده میشود.
و…