انواع موزاییک کف حیاط ویلایی
انواع موزاییک کف حیاط ویلایی از مقاومت بالایی در برابر آب برخوردارند و یک انتخاب مناسب جهت زیباسازی حیاط محسوب میشوند. ناگفته نماند که تنوع طراحی و رنگ بندی این دسته از موزاییکها بسیار بالا بوده و از همین روی برای سلایق مختلف جوابگو است. در ادامه این مطلب به پاسخ این سوال که انواع موزاییک کف حیاط ویلایی کدامند میپردازیم.
موزاییک بتن اکسپوز
بتن اکسپوز نوعی بتن آماده و از پیش ساخته به شمار میرود که امروزه در موارد بی شماری کاربرد دارد. این مصالح عمدتاً در دکوراسیون داخلی، معماری مدرن، پوشش کف، نماسازی خارجی ساختمان، ساخت پله و… مورد استفاده قرار میگیرند.
بتن اکسپوز جهت نماسازی بیرونی ساختمان در قسمتهای مختلفی مورد استفاده قرار میگیرد. این محصول دارای تنوع بالایی است و در اشکال گوناگون تولید میشود.
موزاییک بتن شسته (واش بتن)
این نوع موزاییکها از موادی همچون سنگ دانههای معدنی، بتن، چسب بتن، ماسه و مواد روان کننده تولید میشوند. از جمله مزایای موزاییک حیاط ویلایی واش بتن این است که این موزاییکها از مقاومت بالایی در برابر فشار، سایش، تغییرات آب و هوایی و… برخوردار میباشند و از همین روی این مدل گزینهی بسیار مناسبی برای کف حیاط ویلایی به شمار میرود.
موزاییک پرسی
یک نوع دیگر از موزاییک کف حیاط ویلایی مدل پرسی است که با استفاده از فشارهای پرسی متراکم تولید میگردد. اینگونه فشارهای پرسی مقاومت زیادی را در موزاییک ایجاد میکنند، به عبارت دقیق این فرایند منجر به بالا رفتن مقاومت فرسایشی در موزاییکها میشود.
به طور استاندارد ضخامت موزاییکهای پرسی 2.5 سانتی متر میباشد که در ابعاد 30 در 30 و 40 در 40 تولید میشوند. موزاییکهای پرسی نیز در طرحها و رنگهای گوناگونی قابل تولید میباشند.
موزاییک پلیمری
بی شک یکی از بهترین انواع موزاییک حیاط ویلایی مدل جدید پلیمری است. از مهمترین مزایای این مدل عدم لغزندگی و مقاومت بیشتر آن نسبت به موزاییکهای معمولی میباشد. موزاییکهای پلیمری جذب آب ناچیزی دارند، تا حتی که میتوان به آنها لقب موزاییکهای ضد آب را داد. از همین روی در محیطهای سرد، پر باران و مرطوب فوق العاده کاربردی است.
مراحل ساخت موزاییک کف حیاط ویلایی
ساخت انواع موزاییک کف حیاط ویلایی شامل مراحلی میشود که در ادامه شرح کوتاهی را در موردشان میدهیم تا شما نیز بتوانید به آگاهی کاملتری در این حوزه دست پیدا کنید.
فراهم سازی مواد اولیه:
در ابتدای کار میبایست به آماده ساختن مصالح اولیه از جمله آب، پودر سنگ، سیمان، سنگ ریزه بپردازید تا بتوانید فرایند تولید موزاییک را شروع کنید.
انبار کردن و نگهداری از مواد اولیه:
در قدم بعدی مواد اولیه را در انباری قرار میدهیم و به خوبی از آنها مراقبت میکنیم تا دچار هیچ آسیبی نشوند؛ چرا که ممکن است مقدار تهیهشده بیش از حد لازم باشد و بین مدت زمان آماده سازی آنها و ساخت موزاییک، فاصله زیادی بیفتد. از همین روی نگهداری از آنها باید به درستی انجام گردد.
شستشوی مواد اولیه:
شستشوی مواد اولیه قدم بعدی است. این عمل با استفاده از روشهای دستی و ماشینی انجام شدنی است. این قسمت، اولین مرحله از فرایند تولید موزاییک محسوب میشود.
مخلوطکردن مصالح و مواد اولیه با یکدیگر:
پس از طیکردن مراحل قبل، لازم است تا مصالح و مواد اولیه را به طور استاندارد با یکدیگر مخلوط کنید.
قالبگیری و ساخت نهایی موزاییک:
پس از مخلوط مواد، فرایند قالبگیری موزاییک شروع میشود؛ پس از آن اجازه دهید تا موزاییکها خشک شوند. در نهایت باید آنها بسابید تا جهت استفاده نهایی آماده شوند.
مزایای موزاییک حیاط ویلایی واش بتن
از جمله مهمترین مزایای موزاییک حیاط ویلایی واش بتن عبارت هستند از:
1.نصب سریع در مقایسه با دیگر موزاییکها
2.استحکام بالا در مقابل بار و فشار سنگین
3.در رنگ ها و طرح های مختلف
4.مقاوم در برابر سرما و گرما
5.مقاوم در برابر لغزش و لکه
6.مقاوم در برابر عوامل جوی
7.شستشوی سریع و آسان
8.ظاهر زیبا و چشم نواز