جستجو

بلوک سیمانی برای دیوار کشی

فهرست مطالب

بلوک سیمانی برای دیوار کشی

یکی از بهترین روش‌های دیوار چینی، دیوار چینی با بلوک سیمانی است. بلوک سیمانی برای دیوار کشی بهترین گزینه است. استفاده از این بلوک برای دیوار چینی سرعت اجرای پروژه را بالا برده و هزینه‌ها را تا حد زیادی پایین می‌آورد. بلوک سیمانی نسبت به آجر به صرفه تر است، زیرا قالب بلوک بزرگتر است و هزینه تمام شده خرید آن نسبت به آجر و سفال پایین تر است. باید توجه داشت که بلوک سیمانی استحکام خیلی بالایی نیز دارد.

 

بلوک سیمانی چیست؟

یکی از مصالحی که در قسمت‌های مختلف سازه مانند سقف و دیوارها مورد استفاده قرار می‌گیرد، بلوک سیمانی است. بلوک سیمانی همانطور که از نامش پیداست، به دست آمده از سیمان است. برای ساخت این بلوک از سیمان، سنگدانه سنگین مانند شن و ماسه و یا سنگدانه سبک مانند پوکه معدنی و صنعتی و آب استفاده می‌شود.

 

انواع بلوک سیمانی برای دیوار کشی

بلوک سیمانی را از دو جهت می‌توان تقسیم بندی کرد.

 

انواع بلوک سیمانی برای دیوار کشی از نظر وزن

بلوک سیمانی برای دیوار کشی در دو نوع سنگین و سبک تولید می‌شوند. بلوک سیمانی سبک را می‌توان پرکاربردترین و مشهورترین نوع بلوک سیمانی دانست. برای ساخت این بلوک از سیمان، پوکه معدنی و یا صنعتی و آب استفاده می‌شود. پوکه‌ها وزن پایینی دارند و موجب می‌شوند وزن نهایی بلوک نیز به شدت پایین بیاید. این بلوک کاربردهای فراوانی دارد. دیوار چینی و به کارگیری در سقف‌های تیرچه بلوک، از جمله مهمترین کاربردهای این بلوک است.

 

خواندن  تفاوت بلوک سیمانی و سفالی

انواع بلوک سیمانی از نظر قالب گیری

بلوک‌های سیمانی برای دیوار کشی به دو شکل تو خالی و توپر قالب ‌گیری می‌شوند. بلوک‌های تو خالی به منظور تفکیک فضا مورد استفاده قرار می‌گیرند. در صورتی که بخواهیم برای ساخت دیوار باربر از بلوک سیمانی استفاده کنیم، باید بلوک سیمانی توپر به کار ببریم. هر چه وزن بلوک سیمانی بیشتر باشد مقاومت فشاری آن نیز بالاتر است.

 

آموزش استفاده از بلوک سیمانی برای دیوارکشی

دیوار با بلوک سیمانی به روش زیر ساخته می‌شود.

پی ریزی دیوار

فونداسیون یا پی دیوار بتنی کمی زیر زمین ساخته می‌شود. پی ریزی دیوار شامل حفاری زمین برای پی ریزی، و بتن ریزی روی فونداسیون می‌شود. پایه‌های فونداسیون بارهای وارد شده به دیوار را به زمین منتقل می‌کنند. بر روی پایه‌های فونداسیون باید بتن ریزی شود. این بتن باید درون میکسر و با دست مخلوط شود. بتن ریخته شده باید کاملا تراز باشد. قبل از ساخت دیوار باید از سفت ومحکم بودن پایه‌های دیوار اطمینان حاصل کرد.

 

مشخص کردن امتداد دیوار

پس از انجام مرحله فونداسیون به صورت صحیح، در امتداد دیواره بلوکی یک خط گچی می‌کشیم. این خط به عنوان مرجعی جهت اجرای دیواری صاف است.

 

چیدن بلوک‌ها

مرحله بعدی چیدن بلوک‌هاست. برای چیدن بلوک‌ها باید بین هر دو بلوک حدود 9.65 سانتیمتر فاصله بدهیم. این فاصله به منظور ریختن ملات گذاشته می‌شود و بسیار ضروری است.

 

ملات ریزی

پس از چیدن بلوک‌ها ملات ریزی انجام می‌شود. ملات مورد نیاز باید از قبل مرطوب شده باشد. ملات مرطوب را بر روی بلوک‌ها ریخته و به وسیله ماله آن را صاف می‌کنیم. شکاف‌های موجود بین بلوک‌ها نیز به این طریق پر می‌شوند. برای پخش کردن یکنواخت و صحیح تر ملات می‌توان از دستگاه ملات ریز هوملکس استفاده کرد.

خواندن  چهار نکته برای انتخاب موزاییک مناسب

 

چیدن رج‌های بعدی بلوک

برای چیدن رج بعدی بلوک باید با نیم بلوک کار را شروع کنیم. در این صورت بلوک‌ها به درستی بر روی یکدیگر قرار می‌گیرند. رج‌های بعدی دیوار را مانند رج اول و دوم ادامه می‌دهیم تا دیوار تکمیل شود.

 

اتمام دیوار

مرحله آخر، استفاده از بلوک‌های مخصوص، معروف به بلوک در پوش برای انتهای دیوار است. در این مرحله باید از صاف بودن دیوار اطمینان حاصل کنیم.

 

مزایای استفاده از بلوک سیمانی برای دیوار کشی

1.دیوار چینی با بلوک سیمانی نسبت به سایر مصالح مانند آجر و سفال مقرون به صرفه تر است.
2.دیوار ساخته شده به وسیله بلوک سیمانی بسیار با دوام و مقاوم است.
3.روش کار بلوک سیمانی بسیار سریع و آسان است.
4.بلوک سیمانی بلوکی سازگار با محیط زیست است.

از محصولات فروشگاه دیدن فرمایید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *