جستجو

دلایل محبوبیت نرده بتنی و سیمانی

فهرست مطالب

دلایل محبوبیت نرده بتنی و سیمانی

نرده‌ها همیشه از ابزارهای مهم مورد استفاده در ساخت سازه‌های گوناگون بوده اند و به عنوان حفاظ برای مناطق گوناگون استفاده شده اند. نرده از کنارهم قرار گرفتن چندین قطعه و ستون و در طرح و شکل‌های گوناگون ساخته می‌شود. معماران برای هر مکانی نوع خاصی از آن را می‌پسندند و بر اساس دکوراسیون و محیط مورد نظر، شکل خاصی را انتخاب می‌کنند. یک نوع خاص از این نرده‌ها که در در مکان‌های گوناگون اعم از بالکن، اطراف باغچه، پشت بام، کنار پنجره، روف گاردن و… بکار می‌رود

 

انواع نرده سیمانی و بتنی

نرده‌های بتنی انواع مختلفی دارند و با توجه به فاکتورهای مختلفی امکان دسته بندی آن‌ها وجود دارد. اولین فاکتور جنس نرده‌هاست که آن‌ها را به انواع گوناگون نرده چوبی، نرده سنگی، نرده بتنی، نرده فلزی، نرده پلاستیکی و نرده پلیمری تقسیم کرده است. نرده‌های بتنی به خودی خود به چند دسته تقسیم می‌شوند که براساس کاربرد متفاوت هستند. به طور مثال برخی نرده‌ها ممکن است کوتاه یا بلند باشند‌. نرده‌های کوتاه معمولا برای حریم‌گذاری دور باغچه و اطراف زمین کشاورزی استفاده می‌شوند. نرده‌های کوتاه نیز بیش‌تر در ارتفاعات بلند‌تر و خطرناک‌تر مثل لبه پشت بام، کنار پنجره و لبه بالکن به کار می‌روند.

نحوه تولید نرده سیمانی و صراحی

مواد اولیه در تولید انواع نرده بتنی، معمولا سیمان، الیاف، رنگ، آب، رزین و… است. رزین و الیاف مورد استفاده در این محصول، در افزایش مقاومت صراحی موثر است. الیاف مورد استفاده می‌توانند از جنس سنگ، فولاد یا شیشه باشند. اگر بخواهیم صراحی مسلح شده تولید کنیم قرار دادن میلگرد در بتن نیز روش بسیار خوبی است. اگر در ساخت نرده بتنی از مواد پلیمری استفاده کنیم، مقاومت محصول تا حد زیادی بالاتر خواهد رفت و محصول نهایی کم‌ترین فرسایش را در طی زمان پیدا می‌کند.

خواندن  انواع مدل موزاییک برای حیاط

اختلاط این مواد دارای قواعد خاصی بوده که در شرکت‌های مختلف ممکن است گوناگون باشد. برای تولید نرده سیمانی، ابتدا محصولاتی از قبیل سیمان، شن و ماسه و… را باهم مخلوط می‌کنند. سپس شروع به اضافه کردن آب می‌کنند تا مخلوطی نرم و بتن مانند پدید آید. اکنون نوبت به اضافه کردن مواد مصنوعی و پلیمری و مواد رزینی می‌رسد. پس از اینکه مواد به خوبی با هم مخلوط شدند، آن‌ها را در قالب مناسب ریخته و با دستگاه مخصوصی به آن‌ها شوک وارد می‌شود تا تمام سطوح ان‌ها صاف و یکدست شده و حباب‌های موجود آن از بین برود.

 

دلایل محبوبیت نرده بتنی و سیمانی 

1.قیمت مناسب‌تر نسبت به صراحی و نرده سنگی

2.امکان خطای کمتر در مقایسه با محصولات سنگی

3.متریال و ماده اولیه ارزان‌تر و در عین‌ حال مقاوم‌تر

4.مقاومت زیاد در برابر فشار

5.مقاومت بالا در برابر انقباض و انبساط ناشی از تغییرات دما

6.مقاومت در برابر برف و باران و آب‌و‌هوا

7.تنوع طرح و رنگ

8.جلوگیری از آسیب به باغ و باغچه

9.جلوگیری از سقوط اجسام و فرد از پشت بام یا تراس

10.امکان شست‌شوی راحت

11.افزایش زیبایی محیط

12.نصب آسان و کم هزینه و راحت

13.نرده بتنی ضد حریق بوده و در آتش سوزی ضررهای کم‌تری را تحمیل می‌کند.

14.حمل و نقل بسیار راحت

15.وزن مناسب

16.امکان حکاکی و طراحی روی محصول

 

نحوه نصب صراحی

رایج ترین راه برای نصب صراحی این است که ابتدا مکان مورد نظر را انتخاب کنیم و طرح و رنگ مخصوص آن را تشخیص دهیم. پس از مشخص شدن مکان، آن‌جا را کاملا تمیز می‌کنند تا اختلالی در فرآیند نصب پیش نیاید. در مرحله اول باید کف کار از نظر سرامیک یا هر چیز دیگری که نیاز است تکمیل شود. سپس نقاط مختلف آن مکان را براساس نوع نرده بتنی و نظر کارشناس و با استفاده از یک فرمول خاص، نقطه گذاری کرده و از دریل برای سوراخ کردن نقاط مشخص شده استفاده می‌کنند.

خواندن  معرفی و فروش انواع لوله سیمانی

حالا با کمک یک چسب مخصوص و قوی داخل سوراخ‌ها کاملا پر می‌شوند و نرده‌ها را یکی یکی در مکان مناسب قرار می‌دهند. در این مرحله برای زیر ساز نرده‌ها از دوغاب سیمان‌ هم استفاده می‌شود. پس از اینکه تمامی نرده و ستون‌ها قرار داده شد و پس از چند ساعت کاملا در جای خود فیکس شدند، نوبت به نصب سر صراحی می‌رسد. سر صراحی تاثیر بسیار زیادی در ظاهر و نمای سازه دارد و بر اساس سلیقه مشتری انتخاب می‌شود. این قسمت نیز با استفاده از چسب و دوغاب نصب شده و در نهایت بوسیله دو میلگرد مخفی در دو طرف فیکس می‌شود.

نکات مهم در ساخت نرده بتنی سیمانی و صراحی

-مقدار مواد اولیه و کیفیت آن‌ها در محصول نهایی موثر است.

-نسبت اختلاط مواد موضوع بسیار مهمی است که باید حتما مورد توجه قرار گیرد.

-معمولا برای مسلح سازی بتن، میلگردها پیش از قالب گیری درون قالب قرار داده می‌شوند.

-قرار دادن میلگرد باید پیش از حباب گیری با وسیله مخصوص باشد.

-قالب‌های بتنی در دمای ۲۵ درجه قرار داده می‌شوند.

-هنگام ساخت محصول حتما باید به کاربرد آن توجه کرد.

 

از محصولات فروشگاه دیدن فرمایید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *