جستجو

معرفی انواع لوله سیمانی

فهرست مطالب

آشنایی با انواع لوله سیمانی

لوله های سیمانی تنوع زیادی دارند و می توان از آنها برای کاربردهای مختلفی استفاده کرد، به همین دلیل به دسته های متفاوتی تقسیم می شوند که از مهم ترین آنها می توان به موارد زیر اشاره کرد.

 

1.لوله سیمانی گرد

لوله سیمانی گرد، با قطر و اندازه های مختلف مابین 100 تا 300 (100-150-200-250-300) تولید می شود. کاربرد آن بیشتر در استفاده به عنوان لوله پکیج و شومینه می باشد. این لوله ها برای نصب به متعلقات و ابزار آلاتی مانند بوشن، کلاهک، زانو و… نیاز دارند اما برخی از آنها به دلیل دارا بودن کونیک نیازی به استفاده از بوشن برای نصب ندارند.

 

2.لوله سیمانی کانال چهار گوش

لوله های چهارگوش که نام دیگر آن لوله کتابی می باشد. این کانال های چهارگوش سیمانی در سایز و اندازه های 100 – 150 – 200 و 300 تولید می شوند. نصب این مدل از لوله های سیمانی به دلیل دارا بودن بوشن و کونیک بسیار راحت است.

 

3.لوله سیمانی فشار قوی

لوله های سیمانی فشار قوی برای انتقال آب و سیالات مختلفی مورد استفاده قرار می گیرند. به دلیل بکارگیری مقدار زیاد الیاف در تولید این محصول، مقاومت آن نسبت به لوله های پلی اتیلن بیشتر است. در مناطق کویری و بیابانی که جانورانی مانند موش ، لوله ها را می جوند بهتر است که از این مدل لوله سیمانی با مقاومت بالا استفاده شود.

 

4.لوله سیمانی آبگرمکن

کاربرد لوله سیمانی آبگرمکن برای انتقال دود، گاز و بخارات از انواع آبگرمکن ها می باشد. آنها در اندازه های مختلف برای آبگرمکن های ایستاده، دیواری و حتی بخاری تولید می شوند. هنگام خرید حتما به سایز مناسب آبگرمکن خود دقت کنید.

خواندن  مراحل و روش ساخت لوله ی سیمانی

 

5.لوله سیمانی باربیکیو

لوله سیمانی باربیکیو در سایزهای مختلفی عرضه می شود. باربیکیو ها دستگاه های مخصوصی هستند که می توان بر روی آنان انواع کباب ها را تهیه کرد و چون در فضای باز و آزاد از آنها استفاده می شود، معمولا لوله سیمانی 10 گرد برای آنها خریداری می کنند.

 

6.لوله سیمانی شومینه

لوله ی سیمانی شومینه همان طور که از نامش پیداست، به عنوان دودکش برای انتقال و خروج گازهای ناشی از شومینه های مدرن و سنتی مورد استفاده قرار می گیرد. هنگام خرید باید به نوع شومینه برای تعیین قطر لوله توجه کنید، معمولا دودکش شومینه از سایر اجزای آن ظریف تر است اما در شومینه های چوبی با توجه به دهانه آتشدان، قطر لوله تعیین می گردد.

 

7.لوله سیمانی آزبست

لوله های سیمانی آزبست، در اندازه های متفاوت و دو نوع دو سر ساده و یک سر ساده با کیفیت بالایی تولید می شوند. این مدل از لوله های سیمانی دارای مقدار کمی آزبست در مقایسه با سایر لوله ها هستند و به همین دلیل از نوع لوله سیمانی سفید و غیر سرطان زا می باشد. بیشتر در شبکه های جمع آوری فاضلاب مورد استفاده قرار می گیرد. در گذشته بیشتر از لوله های بتنی برای این منظور استفاده می شد اما به دلیل عدم پوشش محافظتی آنها، لوله سیمانی آزبست جایگزین آنها شد.

 

کاربردهای مهم لوله ی سیمانی چیست؟

1- لوله های سیمانی برای انتقال آب، مایعات مختلف، فاضلاب و… قابل استفاده هستند.

2- در موتورخانه های خانگی و صنعتی می توان از انواع لوله های سیمانی استفاده کرد.

خواندن  بلوک سیمانی | مواد تشکیل دهنده بلوک سیمانی

3- در لوله دودکش های شومینه و بخاری خانگی می توان از لوله های سیمانی با قابلیت تحمل حرارت بالا استفاده کرد.

4- لوله های سیمانی می توانند در سیستم های آبکشی و زهکشی زمین های کشاورزی و خندق های آبیاری مورد استفاده قرار بگیرند.

5- در صنعت ساختمان سازی نیز می توان از لوله های سیمانی استفاده می شود.

 

مزایای لوله سیمانی

لوله های سیمانی مانند سایر لوله های فلزی، پلاستیکی و…کاربرد و قابلیت هایی که دارند که در صنایع مختلف مورد استفاده قرار می گیرند. مهم ترین مزیت های لوله سیمانی به شرح ذیل می باشد.

1- طول عمر بالا به دلیل ساخت طبق استاندارد و استفاده از الیاف نسوز در تولید این محصول

2- مقاوم در برابر اسید، مواد شیمیایی، مواد خورنده، زنگ زدگی و…

3-تحمل بالا در برابر حرارت و دما زیاد

4- تنوع زیاد از نظر سایز و اندازه

5- قیمت مقرون به صرفه

از محصولات فروشگاه دیدن فرمایید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *