جستجو

معرفی و فروش انواع لوله سیمانی

فهرست مطالب

لوله سیمانی چیست؟

لوله های سیمانی گونه ای از لوله ها هستند که از الیاف نسوز و سیمان تهیه می شوند. از لوله های سیمانی برای انتقال سیالات گوناگونی استفاده خواهد شد. لوله های سیمانی به دلیل موادی که در ساخت آن ها به کار رفته است، استحکام بسیار خوبی دارند. همچنین این نوع لوله ها مقاومت بالایی در برابر حرارت نیز دارند.

 

معرفی انواع لوله سیمانی

لوله های سیمانی انواع مختلفی دارند و از آن ها برای برای مقاصد متنوعی استفاده می شوند. به همین دلیل این لوله ها به دسته های متفاوتی تقسیم شده اند که در ادامه با رایج ترین نوع لوله سیمانی آشنا خواهیم شد.

 

لوله سیمانی گرد

لوله سیمانی گرد بیشتر در شومینه ها و پکیج ها کاربرد دارد و در قطر های مختلف 100، 150، 200، 250، 300 تولید می شود. برای نصب این لوله ها نیاز به ابزار آلاتی مانند کلاهک، زانو و بوش دارید. برخی از این لوله های سیمانی گرد نیز دارای کونیک هستند که مزیتی برای آن ها محسوب می شود.

 

لوله سیمانی کانال چهارگوش

این نوع لوله ها با نام لوله کتابی نیز شناخته می شوند. لوله های سیمانی کانال چهارگوش دارای اندازه های مخصوصی همچون 100، 150، 200 و 300 هستند و به دلیل داشتن بوشن و کونیک بسیار آسان نصب می شوند.

 

لوله سیمانی فشار قوی

در تولید لوله های سیمانی فشار قوی از الیاف بیشتری استفاده می شود و معمولا برای انتقالات سیالات کاربرد دارند. این لوله ها در اندازه های 3 و 5 تولید می شوند و در مناطق کویری مورد استفاده قرار می گیرند. لوله های پرفشار سیمانی در برابر جانوران از مقاومت بالایی برخوردار هستند و گزینه بسیار مناسبی برای محیط های بیابانی هستند.

خواندن  فروش بلوک سیمانی در گیلان

 

لوله سیمانی آبگرمکن

از لوله های سیمانی آبگرمکن برای خارج کردن دود و گاز از آبگرمکن استفاده می شود. این نوع لوله ها در اندازه های مختلفی تولید شده و در آبگرمکن های ایستاده، دیواری و همچنین در بخاری ها کاربرد دارند.

 

لوله سیمانی آزبست

لوله های سیمانی آزبست در شبکه های جمع آوری فاضلاب مورد استفاده قرار می گیرند و از کیفیت بالایی برخوردارند. این لوله ها در دو نوع دو سر ساده و یک سر ساده تولید می شوند و از نظر سایز و ابعاد تنوع بالایی دارند.

 

لوله سیمانی شومینه

از لوله های سیمانی شومینه برای انتقالات بخارات و گاز های ناشی از شومینه ها استفاده می شود. از این نوع لوله ها می توان در معماری شومینه مدرن و سنتی استفاده کرد.

 

لوله سیمانی باربیکیو

این نوع لوله همان طور که از نامش پیداست، مخصوص باربیکیو ساخته می شوند که می توانید بر اساس مدل و اندازه باربیکیو، لوله سیمانی متناسب با آن را تهیه کنید.

 

مزایا و معایب لوله های سیمانی

لوله های سیمانی از قابلیت های متعددی برخوردار هستند و در صنایع مختلفی کاربرد دارند. همچنین این نوع لوله ها از مزایا و معایب متنوعی برخوردارند که در ادامه به آن اشاره خواهیم کرد:

لوله سیمانی در برابر حرارت و دما از مقاومت بالایی برخوردار هستند.
این نوع لوله ها در سایز و اندازه های متنوعی تولید می شوند.
در برابر مواد شیمیایی، مواد خورنده و اسیدها مقاوم هستند و دچار زنگ زدگی و خوردگی نمی شوند.
لوله های دودکش طول عمر بالایی دارند و در صورت مراقبت و محافظت می توانند بیش از یک قرن عمر کنند.
این لوله ها بسیار مقرون به صرفه هستند.
لوله سیمانی علاوه بر مزیت هایی که دارند، دارای معایبی نیز هستند که باید به آن ها توجه داشت. از مهم ترین ایراداتی که این لوله ها دارند، به وزن بالای آن و حمل و نقل دشوار، امکان شکستگی در برابر ضربه و فشار، عدم امکان تولید در ابعاد و طول بالا می توان اشاره کرد.

خواندن  مراحل تولید آجر سفالی

 

کاربردهای لوله سیمانی در صنایع مختلف

لوله سیمانی دارای تنوع بسیار بالایی است و در اندازه ها و مدل های مختلفی تولید می شود. این لوله در صنایع های مختلفی استفاده می شود که در ادامه شما را با مهم ترین کاربردهای لوله سیمانی آشنا خواهیم کرد.

از لوله سیمانی می توان در موتورخانه های صنعتی و خانگی استفاده کرد.
لوله های دودکش برای انتقال مایعات مختلف، فاضلاب و آب کاربرد دارند.
این لوله ها قابلیت استفاده در خندق های آبیاری، سیستم های توزیع آب، و کشاورزی را دارد.
این لوله ها قابل استفاده در صنعت ساختمان سازی هستند.

از محصولات فروشگاه دیدن فرمایید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *