جستجو

معرفی انواع بلوک سیمانی

فهرست مطالب

معرفی انواع بلوک سیمانی 

بلوک سیمانی از انواع مصالح ساختمانی پیش‌ساخته محسوب می‌شود. در حال حاضر پرکاربردترین و اصلی‌ترین بلوک در صنعت ساخت و ساز همین بلوک سیمانی است. این قطعات در اندازه و ابعاد مختلفی موجودند. کاربردهایی متنوع دارند. مهندسین پروژه باتوجه به نقشه و برنامه‌ی از پیش تعیین‌شده نسبت به انتخاب بلوک سیمانی خاصی اقدام می‌کنند. این انتخاب همچنین بستگی به شرایط محیطی و اقلیم مورد استفاده‌ی بلوک‌های سیمانی را دارد.

 

بلوک سیمانی

بسیاری از انواع ساختمان‌های کم ارتفاع از ساختمان‌های مسکونی گرفته تا ساختمان‌های تجاری و صنعتی با بلوک سیمانی ساخته می‌شوند. این نوع بلوک معمولا با استفاده از محصولاتی مانند سیمان پرتلند و اجزای مختلف دیگری مانند سنگ، کوارتز و آب ساخته می‌شود.

در واقع، بلوک سبک سیمانی یکی دیگر از انواع بلوک است که چگالی آنها حداکثر ۱۷۰۰ کیلوگرم بر متر مکعب می‌باشد و مواد تشکیل دهنده بلوک سبک سیمان، ماسه، آب و دانه های سبک طبیعی یا صنعتی است. بد نیست بدانید در تولید بلوک سیمانی اگر چگالی بلوک بین ۱۷۰۰ تا ۲۰۰۰ کیلوگرم بر متر مکعب باشد به آن بلوک نیمه سبک می‌گویند.

 

مزایای بلوک سیمانی

اگر بلوک سیمانی به طور صحیح و اصولی ساخته شود، برای فونداسیون (پی ساختمان) و دیوارهای طبقات زیرین مناسب است زیرا آنها از بتن خالص مستحکم‌تر هستند. با استفاده از این بلوک‌ها، دیوارهای تیغه در هر خانه‌ای می‌تواند خیلی سریع ساخته شده و بالا بیایند و برای مقاومت بیشتر می‌توان حفره‌های آنها را با میله‌های تقویت کننده فولادی و بتن پر کرد.

بلوک سیمانی در برابر موریانه‌ها و دماهای شدید مقاوم بوده و بسته به نوع و کیفیت ساختی که دارند می‌توانند تا حدودی عایق صدا باشند. همچنین، آنها در برابر سرما و گرما نیز عایق هستند و از اینرو قادرند مصرف انرژی خانه شما را کاهش دهند. علاوه بر موارد گفته شده، قیمت بلوک سیمانی یکی از مهم‌ترین مزایای آن است که بسیار مناسب و مقرون‌به‌صرفه است و استفاده از آن باعث صرفه‌جویی در هزینه‌های ساخت و ساز می‌شود.

خواندن  مزایای لوله های سیمانی

 

انواع بلوک سیمانی

بلوک سیمانی سنگین با چگالی بالای 2000 کیلوگرم بر مترمکعب : این نوع بلوک ها دارای سوراخ‌هایی است که با پرکننده‌ شن و ماسه، پر می‌شوند و به همین دلیل وزن سنگینی دارند. این بلوک‌ها ابعاد بزرگترین نسبت به سایر انواع بلوک‌ها دارند و به خاطر ضخامت بیشترشان در سازه بنایی یا ساخت دیوارهای محوطه به کار می‌روند. بد نیست بدانید که باید توجه داشت هرچه وزن بلوک بیشتر باشد تاب فشاری آن نیز بیشتر است.

بلوک نیمه‌سبک با چگالی بین 1700 تا 2000 کیلوگرم بر متر مکعب: اغلب در این تقسیم‌بندی، بلوک نیمه‌سبک، زیرشاخه‌ بلوک سبک محسوب می‌شود.

بلوک سبک با چگالی کمتر از 1700 کیلوگرم بر متر مکعب: بلوک سبک یا بلوک پوکه‌ای از ریزدانه‌ پوکه‌ معدنی (مقاوم‌تر از صنعتی) یا صنعتی ساخته می‌شود یا در حین تولید به واسطه‌ واکنش‌های شیمیایی، حباب‌هایی در ساختار آن پدید می‌آید که آن را سبک‌وزن می کند. از این بلوک‌ها در سقف‌های تیرچه بلوک استفاده می شود.

 

انواع بلوک سیمانی از نگاهی دیگر

1.بلوک صنعتی
2.بلوک معدنی
3.بلوک صنعتی

بلوک صنعتی از ترکیب سبک دانه‌های صنعتی با سیمان و آب ساخته می‌شود. این نوع بلوک‌ها دارای جرم حجمی کمتر از ۹۰۰ کیلوگرم بر متر مکعب بوده و حداقل مقاومت آنها ۳۰ کیلوگرم بر سانتی متر مربع می‌باشد. تفاوت بلوک‌های سبک صنعتی با بلوک‌های سیمانی معمولی این است که برای داشتن خواص عایق کاری بیشتر، ضخامت جداره بلوک‌های توخالی آنها بیشتر است (چیزی در حدود ۳ سانتی متر).

بلوک سبک لیکا یا بلوک پوکه صنعتی از ترکیب سبک دانه، سیمان و آب تولید می‌شود. واژه لیکا (Leca) مخفف عبارت Lightweight expanded clay aggregate است که به معنای دانه رس سبک منبسط شده است.در ساخت این بلوک‌ها، ریزدانه های طبیعی را از بتن حذف کرده که به این ترتیب محصول نهایی سبک وزن بوده و نسبت به بتن نیمه سبک تخلخل بیشتری دارد. بلوک‌های سیمانی دانه سبک اغلب دارای وزن فضایی کمتر از ۱۱۰۰ کیلوگرم بر متر مکعب هستند.

خواندن  فروش بلوک سیمانی در گیلان

 

 

از محصولات فروشگاه دیدن فرمایید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *